Archive for juni, 2010

Classic Race Aarhus

1

Classic Race Aarhus – “A historic drive through decades”. Blev afholdt i Århus med bane rundt om Mindeparken d. 26 og 27 Juni 2010.

Ikke kun biler men også “Good-look Ladies” var til stede ved denne festlige weekend i Århus. Denne gruppe er stiftet af piger, der vil være med til at skabe en kulturel og historisk vinkel på motorløbet.

(mere…)

Nordland Cup, et styrkeløftstævne

0

Styrkeløft er en sport hvor der kæmpes på råstyrke i 3 forskellige øvelser: Squat, bænkpres og dødløft. Det er en sport for både kvinder og mænd, vægtklasser fra 44 kg til over 125 kg og aldersgrupper fra under 18 år til over 70 år – så alle kan være med 🙂

AK Nordland afholder hvert år et udendørs styrkeløft stævne, Nordland Cup.

Specielt ved dette stævne er at det er et “RAW” stævne, dvs. at der ikke må benyttes udstyr som der normalt må i styrkeløft. Det er desuden det eneste stævne i Danmark der foregår udendørs – dog i et telt hvis der som i år regnede 🙂

(mere…)

Adecco Familieløb

0

Aarhus 1900 afholdte Tirsdag d. 15 Juni Adecco Familieløb. 1,5km for børnene og familieløb på 5 eller 10km. Jeg var på pletten for at assistere min kæreste der skulle løbe 10km. Samtidig blev der tid til at tage en forhåbentlig masse spændene billeder.

(mere…)

Profilbilleder

0

Denne gang lidt test med profilbilleder. To opstillinger – et med lys baggrund og et med mørk. I begge opstillinger er brugt 50mm på stativ og med ekstern flash monteret på gennemlysningsparaply.

Som baggrund er brugt min Walimax klap-sammen-baggrund, som er hvid på den ene side og sort på den anden.

(mere…)

Alt for damernes kvindeløb 2010

0

Mandag d. 8 Juni 2010 var der Alt for damernes kvindeløb i Århus. Det foregik med start og mål på travbanen.

Alle billeder er taget med 15-85mm og 1/1000s lukketid. Variabel blænde og ISO.

(mere…)

Landsstævne i Kolding rideklub

0

Efter Dressur i Årslevgårdens Rideforening fik jeg lyst til at kikke nærmere på ridesporten. Og hvor heldig kan man være(?). Allerede ugen efter var der Landsstævne i Kolding rideklub. Og endnu bedre – både med dressur og spring. Det gav mig mulighed for også at tage billeder af en mere action præget del af ridesporten.

En del billeder fik jeg taget. Et par stykker er vist herunder, resten og i større format, kan ses i Galleriet.

Alle billederne er taget udendørs og både 15-85mm 50mm (for at opnå lavere dybdeskarphed) har været ibrug.

(mere…)

Go to Top