Ridning

Distriktsstævne i Løgstrup Rideklub

Tæt på Viborg ligger Løgstrup Rideklub. Klubben afholdte i weekenden d. 8-9 september 2012 distriktsstævne for heste i spring og dressur – et større stævne med over 600 starter.

Jeg var på besøg lørdag – denne gang med focus på spring (der er enkelte billeder fra dressur). En lidt kølig og blæsende dag, som dog blev opvejet af den gode stemningen i denne fine rideklub.

Se mere på klubbens Facebook side.

Se galleriet med hele 222 billeder. Havde svært ved at udvælge denne gang 🙂


Rikke Andersen på Askaria, Viborg Rideklub/Equinesport

Distriktsstævne i Harridslev Rideklub

Søndag d. 26 august til turen til Harridslev Rideklub, som ligger tæt på Randers. Klubben afholdte Spareklassen Kronjyllands Distriktsstævne 2012 – et Dressur ridestævne.
En lille hyggelig rideklub tæt på naturen, bestemt et besøg værd.

Stævnet foregik både lørdag og søndag. Der er billeder fra søndag middag til afslutningen midt på eftermidagen. Og vi undgik, på nær en enkelt start, weekendens regn 🙂

Gå til galleriet med 98 billeder.


Emma Holm Westergaard og Pantani, Skårupgård Sportsrideklub

Resultater fra stævnet kan ses her.

Europæisk Middelalderfestival Horsens 2012

Endnu et middelalderarrangement. Denne gang Middelalderfestivallen i Horsens som har Europas største middelaldermarked. En blanding af boder, værksteder, musik, teater, gøgl og ridderarena. Ikke mindre spændene er det om aftenen hvor hele midtbyen kun oplyses af fakler og underholdningen fortsætter…

Læs mere om festivalen på www.middelalderfestival.dk eller på Facebook.

Billederne er fra lørdag d. 25 august. Desværre var lørdagen præget af kraftig regn det meste af dagen, så der er kun et par billeder fra om dagen og lidt flere fra om aftenen hvor der var opklaring.

Se galleriet med 39 billeder.


Kampopvisning v. Compagnie de Vignolles.

Eliteskue og Youngster Cup 2011

0

Dansk Varmblod afholdte PAVO Eliteskue & Dansk Hesteforsikring Youngster Cup fra fredag d. 9 september til søndag d. 11 september 2011 på Vilhelmsborg, hjemsted for Aarhus Rideklub.

Vi var forbi et par timer søndag eftermiddag, til den sidste del af eliteskuet hvor årets dressur- og springhopper blev kåret samt dressurfinalerne afholdt.

Forinden hestene blev det også lige til en kort gåtur i den flotte natur omkring Vilhelmsborg, hvor vi blandt andet stødte på et egern 🙂

Se hele galleriet med 54 billeder.

Jysk Rideuge 2011, Spring

1

Andet besøg i denne uge hos Silkeborg Rideklub til Jysk Rideuge. Denne gang med Spring, fredag d. 22 juli.

Se også billeder fra tirsdagens Dressur.

Hele dagen var desværre præget af gråvejr og silende regn. Og det var ingen undtagelse da vi ankom til stævndagens sidste afdeling omkring kl. 18. Ikke de bedste forhold til at tage gode billeder 🙁 Men det kom dog lidt ud af det alligevel 🙂 Alle billeder er taget under tag for at undgå det værste regn på det følsomme udstyr.

Se alle 77 billeder i Galleriet.

Jysk Rideuge 2011, Dressur

1

Silkeborg Rideklub holder hvert år en hel uge med ridning. I år fra søndag til søndag d. 17. – 24. juli, med dressur fra søndag til onsdag og spring fra torsdag til søndag.

Vi kikkede forbi tirsdag og fik taget en del billeder med dressur, og ikke mindst Dressur Costüme Kür, hvor rytterne foruden et frit program med musik er iført spændene costumer.

Se hele Galleriet med 111 billeder

Stævnet blev også besøgt om fredagen. Se indlæget om Spring.

Landsstævne i Kolding rideklub

0

Efter Dressur i Årslevgårdens Rideforening fik jeg lyst til at kikke nærmere på ridesporten. Og hvor heldig kan man være(?). Allerede ugen efter var der Landsstævne i Kolding rideklub. Og endnu bedre – både med dressur og spring. Det gav mig mulighed for også at tage billeder af en mere action præget del af ridesporten.

En del billeder fik jeg taget. Et par stykker er vist herunder, resten og i større format, kan ses i Galleriet.

Alle billederne er taget udendørs og både 15-85mm 50mm (for at opnå lavere dybdeskarphed) har været ibrug.

(mere…)

Go to Top