Fugle

Silkeborg Rovfugleshow

0

Det 3 i rækken af besøg hos forskellige rovfugle shows i danmark. Denne gang hos Silkeborg Rovfugleshow, beliggende i Them ved Silkeborg.

Et flot show med historiske fortællinger om rovfuglejagt gennem tiderne. Præsenteret af figurene hulemanden Bent, Kong gulerod den 3. og hønseavler Svendsen 🙂 Alle roller spillet af Flemming Sanggaard og Louise, som driver stedet. Rig mulighed for at tage handsken på og mærke suset af en stor rovfugl lande…

Se hele galleriet med 51 billeder.

Se også de tidligere indlæg Falkecenter Samsø og Falkecenter Aarhus.

Falkecenter Aarhus

1

Har tidligere været på besøg på Falkecenteret. Første gang afdelingen på Samsø – se billederne. Samme team har nu åbnet et nyt center. Denne gang i Aarhus, nærmere bestemt Hørning.

(mere…)

Vinterbilleder 2010/2011

0

Ikke en hvid vinter uden snebilleder! En lille samling af billeder fra omkring huset, både fugle, misser og kæreste 🙂

(mere…)

Falkecenter Samsø

2

Den 3 August 2010 var vi på sommereventur til Samsø. Vi cyklede hele Øen rundt (det blev til 65km). Selvfølgelig skulle vi også opleve Falkecenter Samsø.

Falkecenteret lægger meget vægt på at publikum kommer helt tæt på deres fugle. Dette giver en helt fantastisk intens oplevelse! Her lander en Amerikanske Hvidhovedet Havørn – også kaldet ”Bald Eagle” (Amerika´s nationalsymbol).

(mere…)

Go to Top